Nyomtassuk ki az üzleti sikereidet

Vevőket nem tudunk neked nyomtatni. De olyan marketinganyagokat, amelyekkel több vevőd lesz, már igen. Az S-print Start csomagjával felkészítjük a cégedet a nyitásra. Ha pedig krízisszektorban (vendéglátás, turizmus, szórakoztatóipar stb.) működik a vállalkozásod, kedvezménnyel és ingyenes szállítással segítünk téged az újraindulásban.

Az átlagos nyomdák nyomtatnak. Az S-print az üzleti céljaidat valósítja meg.

A legtöbb nyomda mindent tőled vár. Elvárja, hogy pontosan tudd, milyen nyomdai anyagra van szükséged, azt milyen papírra, mekkora méretben gyártsák le, milyen kötészeti, felületnemesítési eljárásokat alkalmazzanak a nyomtatás után, és persze a nyomdakész terveket is neked kell szállítanod.

Lényegében a legtöbb nyomda nem tesz mást, mint áthárítja rád a kivitelezés felelősségének nagy részét, és ha nem tudsz valamire válaszolni, vagy nem érted a nyomdai szakkifejezéseket, gyakran még téged néznek hülyének.

Egy nagy cégnek a nyomdai előkészítés meg se kottyan, hiszen saját marketingese és grafikusa (vagy egy külsős marketingügynökség) simán lemenedzseli a folyamatot. A kis cégeknek viszont sokszor se saját csapata, se végtelen büdzséje nincs ezekre a feladatokra – professzionális és jó minőségű kiadványokra viszont ugyanúgy szükségük van.

Mi nekik, neked szeretnénk segíteni.

A tervezéstől a tapsig veled vagyunk

A nyomdai megrendelések professzionális teljesítése mellett, az S-print Start csomagjában ezeket a feladatokat vállaljuk – 100% ingyen.

Ha a grafikai tervezésben, tördelésben is jól jönne a szakértői támogatás, akkor baráti, a dizájnerekhez és grafikai stúdiók árlistájához képest jóval kedvezőbb áron segítünk.

Dolgozz velünk az ötlet megszületésétől a gyártáson át egészen addig a pillanatig, amikor a vevőid, ügyfeleid, üzleti partnereid elismerően bólintanak az elkészült anyag láttán.

Milyen nyomdai termékeket érsz el a Start csomagban?

Two beautiful women looking at menu in restaurant and smiling

Étlap és itallap

Photo Books Printing. Checking on Print Quality of the Photo Custom Digitally Printed Album.

Szórólap és plakát

Sale billboard in shopping mall and moving people near by

Kültéri és beltéri reklámtábla

dekoracio

Molinó és dekoráció

nevjegy

Névjegy- és ajándékkártya

plasztik

Hűségkártya és törzsvásárlói kártya

Plasztik és papír kivitelben is

Bónuszokkal segítünk a bajban

Ha a krízisszektorban dolgozol, akkor a rendelésedet Budapesten és Pest megyében ingyenesen kiszállítjuk neked, valamint egyszeri 20%-os kedvezményt kapsz a megrendelésed végösszegéből.

A Start csomaghoz tartozó ajándékok és bónuszok pedig akkor is járnak, ha “csak” 200 db névjegyet rendelsz. Tudjuk, milyen nehéz ma talpon maradni vállalkozóként. Ezért ennek az ajánlatnak minden szavát nagybetűvel írtuk, nincsenek rejtett költségek és más feltételek.

Flat layout of young web designer with stylus and graphics tablet choosing printing type for logo on computer screen

Így nyomtatjuk ki az üzleti céljaidat 5 lépésben

A taps neked jár.

Nyomtassuk ki az üzleti sikereidet

Töltsd ki az alábbi űrlapot. A kitöltés után egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot az általad preferált csatornán (telefonon vagy e-mailben).
  Erre van szükségem:

  Segítsünk a tervezésben?

  Telefonon vagy e-mailben keressünk?


  Megértettem és elfogadtam az adatkezelési
  nyilvántartásban
  foglaltakat.

  Gyakran ismételt kérdések – megnyugtató válaszok

  Kizárólag ezeket a termékeket tudjátok legyártani?

   

  Nem, lényegében bármit el tudunk neked készíteni, amit a nyomdafesték (és a nyomdagép) elbír. A Start csomagba azokat a legszükségesebb nyomdatermékeket tettük, amikre az újraindulásra készülő vállalkozásoknak leginkább szükségük lehet. (A felkészülést pedig bónuszokkal és kedvezményekkel támogatjuk.) Ha mást szeretnél, akkor is bátran töltsd ki az űrlapot és megbeszéljük a részleteket.

   

  Csak papírra nyomtattok?

   

  Nem, nyomtatunk fémre, fára, műanyagra, üvegre. A kiadványaidnak, reklámanyagaidnak 2021-ben már tényleg csak a képzelet szab határt.

   

  Milyen fizetési és szállítási feltételek vannak nálatok?

   

  A megrendelés leadását követően indul a tervezés és a gyártás, az átutalásos számlát pedig a munka átadásának napján állítjuk ki általában 8 napos teljesítési határidővel. 200 000 Ft feletti értékű megrendelés, vagy 30 napot meghaladó fizetési határidőre vonatkozó igény esetén a megrendelés feléről (50%) előlegszámlát állítunk ki.

   

  A termékeket nemcsak mi gyártjuk, de mi is szállítjuk ki az általad megadott címre. A szállítás költségét és napját az elektronikusan küldött ajánlaton is feltüntetjük, és a szállítás napján telefonon jelezzük a termékek érkezésének várható pontos időpontját.

   

  Kik vagytok?

   

  Az S-print egy fiatal nyomda, amit 20+ évnyi nyomdaipari tapasztalattal bíró tulajdonosok alapítottak nem sokkal a pandémia előtt. Kezdetben csak nyomdai brókerkedéssel foglakoztunk, később saját kézbe vettük a digitális nyomdatermékek gyártását. Bár talán nem a legszerencsésebb pillanatot választottuk az indulásra, hiszünk benne, hogy a tudásunkkal és tapasztalatokkal segíthetünk a kisvállalkozások nagy terveinek megvalósításában.

   

  A megvalósításban partnerünk az Underground marketingügynökség.

   

  bsz

  Berze Szilárd

  tulajdonos, nyomdavezető
  S-print

  Berze Márton

  alapító, ügyvezető
  The Underground