Ofszet

Nagy példányszámú nyomtatás

Nyomdai ügyfélkapcsolati szakembereink szívesen adnak tanácsot kivitelezési kérdéseidre, hogy a nyomdatermék valóban a Te elképzeléseid szerint készüljön el.

Szórólap, plakát, prospektus vagy katalógus a leggyakoribb nyomdatermékek, de készséggel gyártunk Neked különleges design alapján is bármit, ami papírból készül. Már az árajánlatkéréstől minden munkafolyamatot számítógépes rendszerünkben rögzítünk, így bármikor nyomon követhető és visszakereshető egy adott gyártás. Ofszet nyomdagépeken készülnek, rövid határidővel, tökéletes minőségben! A legmodernebb nyomdagépek és a folyamatos minőségellenőrzés a legigényesebb kivitelezések kielégítését is lehetővé teszik.

A kötészeti feldolgozás biztosítja a nyomdai termékek egyedi kialakítását: a hajtogatáson, tűzésen, bígelésen túl különleges formakivágás, fóliázás vagy lakkozás.

Kérj ajánlatot

Elég megadnod, milyen célra és hol fogod használni a kiadványt.
Megtervezzük, javaslatot teszünk a Te igényeidnek megfelelő prospektusra, majd gyorsan és gazdaságosan legyártjuk az ideális nyomdai vagy egyéb kivitelezési technológiával.

Nyitvatartás